top of page

Ένα βήμα πιο ψηλά!


Η 2η ομάδα αεροπροσκόπων Νίκαιας κυνηγά πάντα την περιπέτεια, η οποία αν το σκεφτείς καλά και έχεις φαντασία υπάρχει παντού. Από ένα μυστήριο στο άλσος, μια αναζήτηση αρχαίου θησαυρού μέχρι και μια αναρρίχηση στο βουνό. Για να κάνει κάποιος αναρρίχηση στο βουνό θα πρέπει πρώτα να προετοιμαστεί κατάλληλα μαθαίνοντας την τεχνική και παίρνοντας μια μικρή εμπειρία μέσα σε μια αίθουσα προσομοίωσης.

 




 

Ανακαλύψαμε πως πολύ κοντά στην Αθήνα η εταιρεία The wall προσφέρει μια τέτοια μοναδική εμπειρία. Χωρίς να κρατήσουμε για πολύ τον ενθουσιασμό μας, κλείσαμε αμέσως θέσεις και Σάββατο πρωί – πρωί ήμασταν εκεί. Όπως σας είπα, την περιπέτεια μπορείς να την βρεις παντού και πριν καν φτάσουμε στον προορισμό μας ζήσαμε λίγο λες και ήμασταν σε αποστολή, καθώς ο καιρός ήταν βροχερός. Έτσι, η ομάδα έπρεπε να καμουφλαριστεί γρήγορα με αδιάβροχα και κουκούλες για να προστατευτεί. Το αποτέλεσμα; Να φτάσουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο καθώς ήδη το είχουμε διασκεδάσει! Άμεσα μας υποδέχτηκαν και χωρίς να χάνουμε χρόνο βάλαμε τον εξοπλισμό μας. Μπαίνοντας στην κεντρική αίθουσα, μείναμε άφωνοι αφού νιώσαμε πως είμαστε σε μια μεγάλη σπηλιά, με διάφορες πλαγιές έτοιμες να τις κατακτήσουμε.

 



 

Η ομάδα επί δύο ώρες σκαρφάλωνε σε διάφορες πίστες, με διάφορα υψόμετρα με ανάλογη δυσκολία βήμα- βήμα. Η απόδοση τους ήταν απίστευτη όπως επιβεβαιώθηκε και από τους ειδικούς εκπαιδευτές που ήταν όλη την ώρα στο πλάι μας να μας συμβουλεύουν και να μας ενθαρρύνουν. Λίγο πριν φύγουμε, ανανεώσαμε τις δυνάμεις μας τρώγοντας κολατσιό και συζητώντας για τα συναισθήματα που μας δημιουργήθηκαν.

 










Το αποτέλεσμα της συζήτησης μας ήταν να θέσουμε σαν στόχο, την επόμενη φορά να κατακτήσουμε μια πραγματική πλάγια βουνού!

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page