top of page

Διήμερο στα Κανάκια Σαλαμίνας


Τι έντεκα ποδοσφαιρισταί, τι εικοσιπέντε πρόσκοποι!

Καθώς η φετινή καλοκαιρινή κατασκήνωση ζυγώνει, η πυρετώδης προετοιμασία της 2ης Ομάδας Αεροπροσκόπων Νίκαιας σιγά-σιγά κορυφώνεται. Όπως μια καλή ομάδα ποδοσφαίρου πρέπει να κάνει καλή προπόνηση πριν από κάποια μεγάλη διοργάνωση, έτσι και εμείς κληθήκαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα πριν την καλοκαιρινή μας εξόρμηση στο Πήλιο.

Καλύτερη προπόνηση από ένα δυνατό διήμερο στα Κανάκια Σαλαμίνας δεν υπήρχε.

Ήταν ένα διήμερο που είχε λίγο από όλα. Δοκιμάσαμε τις αντοχές μας στα όμορφα μονοπάτια του Αιαντείου και ξαποστένοντας στο κατόφλι της Ιεράς Μονής του Αγίου Νικολάου. Όσο ζεστός και αν ήταν ο καιρός, τόση διάθεση είχαμε μικροί και μεγάλοι. Τίποτα δεν μας εμπόδισε στο να δροσιστούμε μαχόμενοι στον επικό νεροπόλεμο της Σαλαμίνας και στο να βάλουμε το χρώμα που έλειπε από την αφίσα του Color Day Festival.











Όσο διασκεδαστικό και να ακούγεται, υπάρχουν και καλύτερα! Και είναι κοντά, καθώς όλοι πήραμε ένα μικρό δείγμα του τι εστί κατασκήνωση. Κανείς δεν ξεχνά άλλωστε ότι για εκείνη προετοιμαζόμαστε έναν ολόκληρο χρόνο και άλλο τόσο την προσμένουμε. Κάποιος ποδοσφαιρόφιλος θα έλεγε ότι είναι το Euro μας.

Δεν θα είχε άδικο καθώς στην τελική, τι έντεκα ποδοσφαιρισταί, τι εικοσιπέντε πρόσκοποι!

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page