top of page

Φώναξε το δυνατά ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Αυτό το καλοκαίρι μετρήσαμε ανάποδα απ’ το 3, τρέξαμε μέχρι την πλατεία και φωνάξαμε δυνατά ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Μαζί με Λυκόπουλα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας ξεκινήσαμε για ένα όμορφο ταξίδι!

Η περιπέτεια μας ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου την μέρα δηλαδή που μας ανάτέθηκε η αποστολή να σώσουμε τον πλανήτη από το κακό!

Επισκεφτήκαμε την Χώρα των Θαυμάτων όπου παίξαμε στο τεράστιο Λούνα Παρκ ,ταξιδέψαμε μαζί με το πλήρωμα του Star Wars στον μακρινό μας γαλαξία, παίξαμε με τους αθλητές της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Παραολυμπιακών Αγώνων στο δάσος που ζει η Χιονάτη, κολυμπήσαμε μαζί με την Ariel, δημιουργήσαμε μαζί με τον Μίκυ, πολεμήσαμε τον Ιούλιο Καίσαρα και επισκεφτήκαμε τη Gotham City!


Πρόσκοποι Νίκαια


Πρόσκοποι Νίκαια Λυκόπουλα



Λυκόπουλα Νίκαια


Λυκόπουλα Νικαια




Πρόσκοποι Νίκαια Λυκόπουλα


Λυκόπουλα Νικαια


Λυκόπουλα Νικαια


Λυκόπουλα Νικαια

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου το πλοίο μας σάλπαρε για το πανέμορφο νησί του Πόρου! Εκεί μαγευτήκαμε από τις ομορφιές του και αντιμετωπίσαμε τους πειρατές με πολύ διασκέδαση και πολύ νερό!

Γυρίζοντας πίσω στην κατασκήνωση μας παρακολουθήσαμε μια θεατρική παράσταση που είχε φτιαχτεί αποκλειστικά για την Κατασκήνωση μας!

Την Παρασκευή πήγαμε στο γήπεδο του Μαραθώνα όπου αθληθήκαμε σε διάφορα αγωνίσματα του στίβου, τρέξαμε τον δικό μας μαραθώνιο και τέλος μας περίμενε η Πυρά Λήξης με πολλές εκπλήξεις!



Λυκόπουλα Πρόσκοποι Νίκαια



Πρόσκοποι Νίκαια Λυκόπουλα

Το Σάββατο η μικρή μας περιπέτεια έλαβε τέλος... Φέραμε την αποστολή μας εις πέρας, εξολοθρεύσαμε όλους τους κακούς, και επιστρέψαμε με πιο βαρύ σακίδιο, γεμάτο φανταστικές αναμνήσεις, τέλειες στιγμές και ένα πλατύ χαμόγελο!

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page