Ενήλικα Στελέχη

Ο προσκοπισμός είναι η μεγαλύτερη εθελοντική παιδαγωγική κίνηση νέων στην Ελλάδα και τον Κόσμο.

Όλες οι δραστηριότητες διοργανώνονται και πραγματοποιούνται από Ενήλικες Εθελοντές. Ασχολούνται με την επιμέλεια του προσκοπικού προγράμματος, την οργάνωση δραστηριοτήτων και την διοικητική διαχείριση των προσκοπικών τμημάτων

 Όλοι οι Ενήλικες που συμμετέχουν στην προσκοπική κίνηση είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι σε ζητήματα που αφορούν την παιδαγωγική συμβολή του προσκοπισμού και την διοργάνωση και ασφάλεια των δραστηριοτήτων που προσφέρει. Γνωρίστε παρακάτω τους ανθρώπους πίσω από το Σύστημά μας.

Τάσος Τσιμπλάκης
Τάσος Τσιμπλάκης

Αρχηγός Συστήματος

Ο Τάσος γράφτηκε στα Λυκόπουλα το 1999 και από τότε ο Προσκοπισμός είναι η μεγάλη του αγάπη. Συμμετέχει αδιάκοπα στις δραστηριότητες του Συστήματος. Είναι Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθήνας και Επικοινωνιολόγος, απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασχολείται επίσης με το διαδικτυακό ραδιόφωνο.Το προσκοπικό του όνομα είναι «Φοίνικας».

Ελευθερία Δερμάτη
Ελευθερία Δερμάτη

Υπαρχηγός Συστήματος

Η Ελευθερία γνώρισε τον Προσκοπισμό σε ηλικία 12 ετών. Σπουδαζει οικονομολογος αλλα ονειρο της ειναι να ζει κανοντας πεζοποριες και extreme sports για αυτο και ο προσκοπισμος εχει γινει αναπόσπαστο κομματι της ζωης της. Το προσκοπικό της όνομα είναι «Όστρια».

Γεράσιμος Τσιμπλάκης
Γεράσιμος Τσιμπλάκης

Αρχηγός Κοινότητας

Ο Γεράσιμος ξεκίνησε τον προσκοπισμό το 1999. Έχει περάσει από όλα τα τμήματα αλλά το αγαπημένο του ήταν η Κοινότητα Ανιχνευτών όπου και είναι τώρα αρχηγός! Επίσης, ασκεί το επάγγελμα του Φυσικοθεραπευτή και η 2η του αγάπη μετά τους προσκόπους είναι το ραδιόφωνο! Το προσκοπικό του όνομα είναι «Σείριος».

Ένκα Σέβο
Ένκα Σέβο

Αρχηγός Αγέλης

Η Ένκα είναι γεννημένη για να ασχολείται με παιδιά! Γι' αυτό και ασχολείται με τα Λυκόπουλα!Είναι απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας και εργάζεται ως Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια. Μεγάλη της αγάπη είναι η ζωγραφική και το σχέδιο. Το προσκοπικό της όνομα είναι «Λύρα».

Χαρούλα Δερμάτη
Χαρούλα Δερμάτη

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Χαρούλα είναι Πρόσκοπος εδώ και 12 χρόνια. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων, Προπονητική και Personal Training. Μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και η γυμναστική. Το προσκοπικό της όνομα είναι «Νυχτερίδα».

DSC_1089.jpg
Φίλιππος Τάλιας

Υπαρχηγός Κοινότητας

Ο Φίλιππος είναι 9 χρόνια στην Προσκοπική κίνηση. Ειναι φοιτητής στο τμήμα της Εργοθεραπείας. Ασχολείται επίσης με το διαδικτυακό ραδιόφωνο. Το προσκοπικό του όνομα είναι «Κοτσύφι».

Στέλιος Γιαννέλος
Στέλιος Γιαννέλος

Αρχηγός Ομάδας

Ο Στέλιος είναι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Βρίσκεται στο Σύστημα μας από Λυκόπουλο και έχει περάσει από όλα τα τμήματα όντας ενεργό μέλος. Ασχολείται καθημερινά με τους υπολογιστές και το σκάκι. Το προσκοπικό του όνομα είναι «Πήγασος».

Image2.jpg
Νεκταρία Νάτσικα

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Νεκταρία είναι Πρόσκοπος από τα 14. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας. Εργάζεται σε Εταιρεία Logistics προσκοπικό της όνομα είναι «Μανγκ».

Ειριάννα Τσίτουρα
Ειριάννα Τσίτουρα

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Ειριαννα βρέθηκε και παλι στην Προσκοπικη Κίνηση μετά απο πολλά χρόνια. Aφορμή υπήρξε μια τυχαία συνάντηση με προσκόπους που της εφεραν στο μυαλο αναμνήσεις απο τα χρονια της ως λυκοπουλο. Έτσι επέλεξε το τμημα της Αγέλης όπου και αποτελει σημαντικό κομμάτι στη ζωης της πλεον . Είναι φοιτήτρια στη Φιλοσοφική σχολή. Το προσκοπικό της όνομα είναι «Σίμπα».

17951987_1310752815674667_59227346161201
Εβελίνα Νάτσικα

Υπαρχηγός Ομάδας

Η Εβελίνα είναι στους Προσκόπους από Λυκόπουλο! ! Το προσκοπικό της όνομα είναι «Κουκουβάγια».

Κατερίνα Βαμβακάρη
Κατερίνα Βαμβακάρη

Υπαρχηγός Ομάδας

Η Κατερίνα γνώρισε τον Προσκοπισμό ως Ενήλικο Στέλεχος. Σπουδάζει Οικονομικά στην Αθήνα και ασχολείται με την φωτογραφία. Λατρεύει τη ζωή στη φύση και τις δραστηριότητες στο βουνό! Το προσκοπικό της όνομα είναι «Θύελλα».

Βάσω Πάνα
Βάσω Πάνα

Υπαρχηγός Αγέλης

Η Βάσω έγινε μέλος της Προσκοπικής Κίνησης το 2012. Είναι φοιτήτρια στο Τ.Ε.Ι Αθήνας στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας. Ασχολείται επίσης με τον χορό. Το προσκοπικό της όνομα είναι «Παγώνι».

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις Ενήλικο Στέλεχος;

Μάθε περισσότερα για την προσφορά των Ενηλίκων Στελεχών στην Προσκοπική Κίνηση