top of page

Η Κοινότητα μας στην μεγαλύτερη συνάντηση εφήβων!



Η Κοινότητα μας για μια ακόμη φορά στην ΠΑΠΕ! Πιο συγκεκριμένα στην 34η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα 12-15 Απριλίου. Πάνω από 1000 Πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα, έδωσαν ζωντάνια στην Ιστορική πόλη!


Η δράση περιελάμβανε παρουσιάσεις ερευνών, διαγωνισμούς χορού και θεατρικού, συναυλία με προσκοπικά συγκροτήματα, διαγωνισμούς φωτογραφίας, σκίτσου, κόμιξ, γελοιογραφίας αλλά και ποιήματος.


Φτάνοντας στην Ελευσίνα, το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. Οι εντυπώσεις ήταν πολλές!


Ώρα για πυρά έναρξης! Ξεκινήσαμε από την κεντρική πλατεία και καταλήξαμε στο ανοιχτό θέατρο της Ελευσίνας!



Το επόμενο πρωί, πραγματοποιήσαμε την πρωτογενή παρουσίασή μας με θέμα τις εκτρώσεις. Για την ερευνά μας πάνω στο θέμα μας βοήθησε πολύ ο σύλλογος "Αγκαλιά".



Το βράδυ της ίδιας μέρα η Κοινότητα μας συμμετείχε στον διαγωνισμό χορού! Χορέψαμε Ποντιακά και έγινε χαμός! Πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα ανέβηκαν στην σκηνή να χορέψουν μαζί μας!



Την 3η και τελευταία μέρα της ΠΑΠΕ, πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι πόλης! Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να σας πω, πως από τις 97 Κοινότητες η δική μας κέρδισε το παιχνίδι!


Το καλύτερο το κρατάμε για το τέλος! Στην τελετή λήξης, απονεμήθηκε στην Κοινότητά μας η ομαδική επιβράβευση για τις δράσεις που κάναμε όλη την χρονιά! Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η 34η ΠΑΠΕ!


Νέοι φίλοι, νέα μέρη, νέες εμπειρίες και νέες αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν για όλοι μας τη ζωή!

Ραντεβού στην 35η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση στο Βόλο!













0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page