top of page

Κινηματογραφώντας με τ' αστέρια 4


Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 24ης Ιουνίου του 2012! Τότε γίνεται η πρώτη προβολή ταινίας στο Άλσος Βώκου με την πιο όμορφη θέα, τ' αστέρια!

Τότε παρακολουθήσαμε την ρομαντική περιπέτεια «The Tourist» με πρωταγωνιστές την Angelina Jolie και τον Johnny Depp. Λίγους μήνες αργότερα πραγματοποιήθηκε το δεύτερο «Κινηματογραφώντας με τ’ αστέρια», όπου, εκείνη την ημέρα, με σύμμαχο τον καιρό παρακολουθήσαμε μαζί την ξεκαρδιστική ταινία «Johnny English Reborn» με τον μοναδικό Rowan Atkinson! Το Κινηματογραφώντας με τ' αστέρια επέστρεψε πάλι τον Σεπτέμβρη του 2013 με την προβολή της ελληνικής ταινίας «Ζητείται Ψεύτης».


Στιγμιότυπα από το Κινηματογραφώντας με τ' αστέρια 3

Φθάνουμε έτσι επιτέλους στον τέταρτο κατά σειρά θερινό μας κινηματογράφο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:30 με την προβολή της νέας ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 2»!

Σας περιμένουμε όλους όπως πάντα!


Λίγα λόγια για την ταινία….

Στην πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 1» παρακολουθούμε την γνωριμία του Ιαν και της Τούλας. Η Τούλα είναι μια Ελληνίδα που ζει με την οικογένεια της στην Αμερική και όπως τονίζει έχει 27 πρώτα ξαδέρφια. Η γνωριμία αυτή θα καταλήξει σε γάμο όπου θα τηρηθεί σύμφωνα με όλα τα ελληνικά ήθη και έθιμα! Στη δεύτερη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 2» η οικογένεια έχει αυξηθεί κατά ένα νέο μέλος το οποίο μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να σπουδάσει. Ωστόσο μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ταράξει την ηρεμία της οικογένειας.

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page