top of page

Ταξιδεύοντας στα Τρίκαλα!


Ο ήχος της αμαξοστοιχίας ακούγεται από το βάθος. Σε μια στιγμή τα φώτα ξεπροβάλλουν. Όλοι φορτώνονται με τα σακίδιά τους και επιβιβάζονται. Η χειμερινή μας εκδρομή ξεκινάει εδώ.

Ο προορισμός μας τα μαγευτικά Τρίκαλα!


Πρόσκοποι Νίκαια


Πρόσκοποι Νίκαια Τρίκαλα


Πρόσκοποι Νίκαια Τρίκαλα

Τέσσερις ώρες μετά από ένα πανέμορφο ταξίδι αποβιβαζόμαστε από το βαγόνι και παίρνουμε το δρόμο για το χωριό Πυργετός και το πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου όπου θα μας φιλοξενήσει για τις υπόλοιπες μέρες.

Εκεί μας περίμενε μία μεγάλη έκπληξη διότι σύλλογος μας είχε ετοιμάσει ένα μεγάλο τραπέζι για να μας υποδεχθεί. Οι υπόλοιπες μέρες μας κύλησαν με ατελείωτο κέφι και παιχνίδι ενώ δεν έλειψαν και οι καθημερινές μας εξορμήσεις.


Πρόσκοποι Νίκαια Τρίκαλα


Πρόσκοποι Νίκαια Τρίκαλα


Πρόσκοποι Νίκαια

Επισκεφτήκαμε, τον Μύλο των Ξωτικών ένα μαγικό θεματικό πάρκο που περικλειόταν από χιλιάδες λαμπιόνια και βοηθήσαμε τους πειρατές να βρουν τον θησαυρό τους. Περπατήσαμε σε ένα μονοπάτι στο δάσος των Ιοφών το οποίο μας οδήγησε στο περίφημο φρούριο από το οποίο μπορούσες να θαυμάσεις όλη την θέα των Τρικάλων! Επισκεφτήκαμε την φάρμα με τα αγροτικά ζώα και παίξαμε μαζί με άλλους Προσκόπους (από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου) γύρω από τα σημαντικά ιστορικά μέρη των Τρικάλων!


Πρόσκοποι Νίκαια

Πρόσκοποι Νίκαια

Και κάπως έτσι οι μέρες πέρασαν και το ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του ,άλλη μία εμπειρία προστέθηκε στο αρχείο του μυαλού μας.

Ανυπομονούμε για την επόμενη!

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page