top of page

Χριστουγεννιάτικες μέρες με τα Λυκόπουλα


Μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς έφτασε και είναι αυτή των Χριστουγέννων. Ένα από τα πιο όμορφα έθιμα των Χριστουγέννων είναι ο στολισμός του δέντρου. Τέτοιες μέρες είναι επιθυμία όλων μας να βλέπουμε τα πάντα γύρω φωτεινά. Έτσι η αγέλη μας ανέλαβε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της εστίας μας.

Με αφορμή λοιπόν τον στολισμό Λυκόπουλα και Ενήλικα Στελέχη αποφάσισαν να διανυκτευεύσουν στο σύστημα με σκοπό να φτάσουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση τους στα ύψη. Έτσι και έγινε!


πρόσκοποι νίκαια


πρόσκοποι νίκαια


πρόσκοποι νίκαια

Αφού λοιπόν φωτίσαμε το δέντρο μας σκεφτήκαμε πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από μια προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας με μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.


πρόσκοποι νίκαια

«Ο γιός του Άη Βασίλη» μας ταξίδεψε στην δική του περιπέτεια.

Φυσικά δεν υπήρξε κάτι καλύτερο για να κλείσουμε τη βραδιά μας από ένα ζεστό φαγητό και ένα ονειρεμένο ύπνο κάτω από το λαμπερό μας δέντρο.


πρόσκοποι νίκαια

Αφού ξυπνήσαμε και πήραμε όλοι μαζί το πρωινό μας γεύμα ακολούθησε η καθιερωμένη μας συγκέντρωση. Από την οποία φυσικά δεν μπορούσε να λυπεί το παιχνίδι, το τραγούδι ,οι δημιουργικές στιγμές το παραμυθένιο στοιχείο.

Καταφέραμε να γεμίσουμε τις καρδιές με μια ακόμη όμορφη ανάμνηση και ελπίζουμε να έρθουν ακόμα περισσότερες δημιουργικές στιγμές στην Αγέλη μας .


πρόσκοποι νίκαια Λυκόπουλα

0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page