top of page

Καλοκαίρι με τα Λυκόπουλα και τον Scooby

Έγινε ενημέρωση: 10 Οκτ 2018

Παρασκευή 27 Ιουλίου, ώρα 8:00 πμ, 15 αγουροξυπνημένα μα τόσο χαρούμενα και ανυπόμονα λυκοπουλάκια περιμένουν να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους κατασκήνωση. Άλλα για πρώτη και άλλα για πολλοστή φορά πάντα με την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό.



Το πούλμαν μας ξεκινάει με προορισμό το Προσκοπικό κέντρο Σουνίου! Φτάνοντας εκεί μας περιμένει μια υπέροχη έκπληξη, ο Scooby doo και η απίθανη παρέα του! Μας προτείνουν να ζήσουμε μαζί τους μια αξέχαστη περιπέτεια, κάνοντας τον γύρω του κόσμου με σκοπό να λύσουμε ανεξήγητα μυστήρια.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και έχοντας πάντα ως στόχο μας να κάνουμε το καλό φτιάξαμε τα «ταξιδιωτικά μας έγγραφα» και ξεκινήσαμε το μεγάλο ταξίδι μας, ένα ταξίδι γεμάτο χαρά, γνώση, περιπέτεια, παιχνίδι, τραγούδι και πολύ μα πολύ μυστήριο.





Για να μπορέσουμε να λύσουμε το κάθε μυστήριο έπρεπε να μάθουμε πολλά, μάθαμε ξένες γλώσσες, πρώτες βοήθειες, διάσημους ζωγράφους, αστερισμούς, τραγούδια και πολλά άλλα!Λερωθήκαμε, βραχηκαμε, μεταμφιεστήκαμε, λύσαμε γρίφους και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους.













Το ταξίδι μας ήταν μεγάλο. Όπου και αν «ταξιδέψαμε» το καλοκαίρι μας ήταν ζεστό! Έτσι οι καθημερινές εξορμήσεις στην παραλία ήταν απαραίτητες όχι μόνο για να δροσιστούμε αλλά και για να ανακαλύψουμε κρυμμένους γρίφους!

Γνωρίσαμε επίσης νέους φίλους και μοιραστήκαμε μαζί τους νέες εμπειρίες.







Ανάμεσα σε όλα αυτά πάντα υπήρχε το φαγητό, για να παίρνουμε δυνάμεις!

Έτσι δοκιμάσαμε νέες γεύσεις, φάγαμε φαγητά που δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ, γιατί έτσι είναι στην αγέλη, όταν τρως με τους φίλους σου όλα είναι πιο νόστιμα.




Στο τέλος του ταξιδιού είμαστε πιο δεμένοι και ατρόμητοι από ποτέ, έχοντας τεράστια χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης καθώς λύσαμε κάθε μυστήριο που μας δόθηκε. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη, χαρά, εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Φτάνοντας στο τέλος, τι καλύτερο από το να γιορτάσουμε την επιτυχία μας με όλους όσους αγαπάμε, τους φίλους τους συγγενείς και φυσικά τους γονείς μας!







Μερικές φωτογραφίες ακόμα:




Και του χρόνου!



Ένκα Σέβο «Λύρα»


Για την κατασκήνωση 2018 της Αγέλης μας



0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page